dissabte, 9 d’abril del 2011

SENGLAR AMB PATATES I BOLETS

Ingredients:

Senglar, patates, bolets, cebes, porro, pastanagues, una "cabessa" d'alls, vi, farigola, llorer, romaní, sal, pebre, farina, oli d'oliva (si pot ser de La Llacuna), llard i aigua.

Elaboració:

Tallem el senglar a daus i el salpebrem. Tallem les verdures en juliana. Posem la carn a macerar amb les verdures, les herbes aromàtiques, l'all sencer i ho cobrim amb vi negre. Ho deixem macerar almenys 24 hores. Apartem els daus de senglar, els enfarinem lleugerament i els enrossim en una paella. Aprofitem l'oli i amb una mica de llard hi posem les verdures de la maceració a sofregir. Afegim el vi i el senglar i deixem que faci cocció lenta. Hi posem les patates i si cal aigua. Deixem coure les patates i el senglar i quan tot plegat sembli que ja està cuit podem posar-hi els bolets (camagrocs, trompetes, rossinyols..). Deixem coure al gust i opcionalment podem afegir-hi una picada per completar el plat. Demana molt de temps i paciència.

Nivell de dificultat: 9
Recepta de Joan Tardà